Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Tuba Ünsal Kimdir

tuba-unsal

Türk oyuncu ve manken
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümünün birinci sınıfında okurken öğrenimine ara verdi. Çeşitli tiyatro kurslarına katıldı. 10 filmde oynadı, bunlardan bazıları: Çılgın Dersane,Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba

Filmografi

Çocuk (2008)
Plajda (2008)
Küçük Hanım Kar Tanesi (2007)
Yemin (2007)
Çılgın Dersane (2007)
Küçük Hanımefendinin Şoförü (2006)
Küçük Hanımefendi (2006)
Yeniden Çalıkuşu (2005)
Seni Çok Özledim (2005)
Hızlı Adımlar (2004)
Ruhun Duymaz (2004)
Vizontele Tuuba (2003)
Mumya Firarda (2002)
Kolay Para (2002)
Karaoğlan (2002)
Savunma (2001)
Kırık Kalpler (2000)
Kurt Kapanı (1999)
Kıvılcım (1999)
Ayşecik (1998)
Ruhsar (1997)
Kara Melek (1996 – 2000)


Leave a Comment

Loading...