Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Suna Keskin Kimdir

suna-keskin

Suna Keskin (d. 30 Ağustos 1940 – Biga) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Devlet Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olan sanatçı, bir çok tiyatro oyununda, sinema ve dizi filmde rol almıştır. Oyuncu ve yönetmen Erol Keskin’in eşidir. Avrupa Yakası dizisinde kıskanç eş, Sedef rolüyle tanınır.

Filmografisi
Mavi Gözlü Dev – 2007
İki Arada Aşk – 2005
Üç Kadın – 2005
Yadigar – 2004
Aktör Eskisi – 2004
Sil Baştan – 2004
Avrupa Yakası – 2004
Bir Tatlı Huzur – 2002
Dünya Varmış – 2001
Mutluyüz Ailesi – 2001
Uzaydan Adam Çıkmaz – 1999
Şen Olasın Nuri Bey – 1993
Elif Ana – Ayşe Kız – 1987
Çekiç ve Titreşim – 1979
Aşk-ı Memnu – 1975
Babaların Günahı – 1973
Büyük Bela – 1972
Üç Sevgili – 1972
Kopuk – 1972
Tatlı Dillim – 1972
Geldi Sevdi Vurdu – 1971
You Can’t Win ‘Em All – 1970
Köye Dönen Yosma – 1970
Dertli Gönlüm – 1968
Kozanoğlu – 1967
Ölüm Tarlası – 1966


Leave a Comment

Loading...