Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Melisa Sözen Kimdir

melisa-sozen
Türk sinema ve tiyatro oyuncusu.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi.

Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı. 2008 yılının yaz sezonunda NTV’de “Dünyayı Kurtaran Kadın” isimli ve çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sundu.

Filmografi
2009 – Bir Bulut Olsam (Narin Bulut)
2007 – Bıçak Sırtı (Nisan)
2006 – Kabuslar Evi: Seni Beklerken
2006 – Azap Yolu (Burcu)
2006 – Eve Giden Yol 1914 (Safiye)
2005 – Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey
2005 – Cenneti Beklerken (Leyla)
2004 – O Şimdi Mahkum (Aylin)
2004 – Çemberimde Gül Oya (Feriha)
2004 – Kayıp Aşıklar
2003 – Okul (Ceyda)
2001 – Bana Şans Dile (Tuba)

Ödüller
İsmail Dümbüllü Ödülleri- En iyi kadın tv dizisi oyuncusu – Bıçak Sırtı2008
Şile Büyülü Fener Film Festivali- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Bana Şans Dile2001


Leave a Comment

Loading...