Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Melis Birkan Kimdir

melis-birkan

Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu.

İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak görev yaptı.

Filmografi
Dizi
Ayışığı (2008) –
İyi ki Varsın (2006) – Gizem
Köprü (2006-2008) – Elmas
Çapkın (2005) – Kiraz

Film
Issız Adam (2008) – Ada
Ulak (2007) – Emine ve Ümmü
Barda (2006) – Nil
Amerikalılar Karadenizde 2 (2006) – Çiçek


Leave a Comment

Loading...