Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Kevin Costner Kimdir

kevin-costner

Amerikalı sinema oyuncusu ve yönetmendir genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Fanatik bir Arsenal taraftarıdır. Sinemanın yanı sıra aynı zamanda Modern West adlı bir rock grubunda da vokalistlik yapmaktadır.

Filmografi
Stacy’s Knights (1982)
Chasing Dreams (1982)
Night Shift (1982)
Frances (1982)
Table for Five (1983)
The Big Chill (1983)
Testament (1983)
The Gunrunner (1984)
Fandango (1985)
Silverado (1985)
American Flyers (1985)
Sizzle Beach, U.S.A. (1986)
Shadows Run Black (1986)
The Untouchables (1987)
No Way Out (1987)
Bull Durham (1988)
Field of Dreams (1989)
Revenge (1990) (aktör ve yapımcı)
Dances with Wolves (1990) (aktör, yapımcı ve yönetmen)
Madonna: Truth or Dare (1991) (dokümenter)
Robin Hood: Prince of Thieves (1991) (aktör, yapımcı)
JFK (1991)
Oliver Stone (1992) (dokümenter)
Beyond ‘JFK’: The Question of Conspiracy (1992) (dokümenter)
The Bodyguard (1992) (aktör, yapımcı)
Amazing Stories: Book One (1992), bölüm: The Mission,
A Perfect World (1993)
A Century of Cinema (1994) (dokümenter)
Wyatt Earp (1994) (aktör, yapımcı)
The War (1994)
Waterworld (1995) (aktör, yapımcı, yönetmen)
Tin Cup (1996)
Sean Connery, An Intimate Portrait (1997) (dokümenter)
The Postman (1997) (yönetmen, yapımcı, aktör)
Message in a Bottle (1999) (aktör, yapımcı)
For Love of the Game (1999)
Play It to the Bone (1999) (Cameo)
Thirteen Days (2000) (aktör, yapımcı)
3000 Miles to Graceland (2001)
Dragonfly (2002)
Open Range (2003) (aktör, yönetmen , yapımcı)
The Upside of Anger (2005)
Rumor Has It (2005)
The Guardian (2006)
Mr. Brooks (2007)
Swing-Vote (çekim aşamasında)


Leave a Comment

Loading...