Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

İpek Özkök Kimdir

ipek özkök

Sakarya Üniversitesi Seramik Bölümü Mezunu. Üniversitede okurken 2003 senesinde modelliğe başladı ve ardından bir çok reklam filmi ve dizide rol aldı. İpek Özkök, Lig TV’de yayınlanan Derin Futbol’da Hıncal Uluç’la birlikte sunuculuk yapmıştı. Ve Su Sıralar hem Gece Gündüz dizisinde oynuyor hem de Kanal 1 de “Magazin 1” adlı programı sunuyor.

Filmografisi
Gece Gündüz – (2008) – Alev
Çıngıraklı Top – (2008) – Semra
Aman Annem Görmesin – (2008) – Ebru
Yalan Dünya – (2007) – Filiz
Son Tercih – (2007) – Nil
Kurtlar Vadisi Pusu – (2007) – Gönül
Güz Yangını – (2005) – Naz
Beyaz Gelincik – (2005) – Filiz
Camdan Pabuçlar – (2004)


Leave a Comment

Loading...