Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Hasibe Eren Kimdir

hasibe-eren

İstanbul Üniversitesi’nde Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra Edebiyat Fakültesi tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji bölümünü bitirdi. 1996’da Show TV’de yayınlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi. 1996’dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapmaktadır.

Anlat İstanbul filminde, Külkedisi bölümünde oynadı. Ayrıca, bu filmde Ece Hakim’e ve Azra Akın’a, Babam ve Oğlum filminde ise, Ege Tanman’a oyuncu koçluğu yaptı. 2006’da Avrupa Yakası adlı dizide Makbule rolünü üstlendi. 2007,2008,2009’da da aynı rolü oynadı. Gülse Birles’in yazdığı Yalan Dünya adlı dizide oynamaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Rumuz Goncagül
Yeditepeli Aşk

Filmografi
Yalan Dünya
Anlat İstanbul
Usta
Avrupa Yakası Makbule Kral 2006
Yağmur Zamanı Turna 2004
Oyuncak Fabrikası 2003
Kibar Ana 2002
Canım Kocacığım 2002
Aşk Meydan Savaşı İclal 2002
Şaşı Felek Çıkmazı Nurşim 2000
Sıdıka Sıdıka Saka 1997


Leave a Comment

Loading...