Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Gürkan Uygun Kimdir

gurkan-uygun

Gürkan Uygun 1974 yılında İzmit’de doğdu. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı. Kurtlar Vadisi’nde oynadığı Memati karakteriyle üne kavuştu.

Filmografi
Kurtlar Vadisi Pusu 2007, Memati – Dizi (Show Tv
Kurtlar Vadisi: Terör, 2007, Memati – Dizi (Show Tv) (süre: 2 Bölüm – Yasaklandı)
Kurtlar Vadisi Irak, 2006, Memati – Sinema
Çarpışma Muşta 2005
Kurtlar Vadisi, 2004-2005, Memati – Dizi (Show Tv, Kanal D) (süre: 97 Bölüm)
Şapkadan Babam Çıktı Kerem 2003 – Dizi (TRT 1, TRT İnt)
Kurtlar Vadisi Memati 2003
Aşkım Aşkım 2001 – Dizi (Kanal D)
Yedi Numara Anıl 2000 (TRT 1, TRT İnt)
Fasulye Koruma 2000
Deli Yürek Cihan 1999 – Dizi (ATV, ATV Avrupa)
Yılan Hikayesi Konuk Oyuncu 1999 – Dizi (Kanal D)
Affet Bizi Hocam 1998
Hoşçakal Yarın 1998
Böyle mi Olacaktı 1997 – Dizi (ATV, ATV Avrupa)
Tatlı Kaçıklar Tolgahan 1996 – Dizi (ATV, ATV Avrupa)
Çiçek Taksi Konuk Oyuncu 1995 – Dizi (ATV, ATV Avrupa)


Leave a Comment

Loading...