Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Furkan Kızılay Kimdir

furkan-kizilay

Türk sinema ve dizi film oyuncusu. Aslen Malatyalıdır.

Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. 2006 yılında Emret Komutanım: Şah Mat adlı sinema filminde rol almıştır. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır.

Filmografisi
Kıvılcım 1999
Hayalköy 2001
Çocuklar Duymasın 2002 (TV Dizisi)
Çocuklar Ne Olacak 2004 (TV Dizisi)
Emret Komutanım: Şah Mat 2006


Leave a Comment

Loading...