Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Eva Mendes Kimdir

eva-mendes

Küba asıllı Amerikalı aktris. Daha Hızlı Daha Öfkeli, Hitch ve Hayalet Sürücü (Ghost Rider) filmleri en çok tanındığı filmlerdir.

Bir röportajında 50 farklı eyalette seks yaptığını söylemesi gündeme bomba gibi düşerken,yaşadığı ilişkilerin hepsinin farklı olmadığını söyleyerek tepki çekmişti.

Filmografi
Mortal Kombat Conquest (1998)
Children of the Corn V: Fields of Terror (1998)
A Night at the Roxbury (1998)
My Brother the Pig (1999)
Scream 3 (2000) (cameo)
Urban Legends: Final Cut (2000)
Exit Wounds (2001)
Training Day (2001)
All About the Benjamins (2002)
2 Fast 2 Furious (2003)
Once Upon a Time in Mexico (2003)
Out of Time (2003)
Stuck on You (2003)
The End Has No End (2004)
Hitch (2005)
The Wendell Baker Story (2005)
3 & 3 (2005)
Trust the Man (2006)
Ghost Rider (2007)
We Own The Night (2007)
Live! (2007)
Cleaner (2008)
The Fast and the Furious: California Sprint (2008)


Leave a Comment

Loading...