Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Erdal Özyağcılar Kimdir

erdal-ozyagcilar

Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Özyağcılar, bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. Sanatçı,Bizimkiler dizisiyle geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

Rol aldığı tiyatro oyunları
Mavidi Bisikletim
Zengin Mutfağı

Filmografisi
Elveda Rumeli – 2007
Altın Kafes – 2004
Yabancı Damat – 2004
Esir Şehrin İnsanları – 2003
Güz Sancısı – 2002
Ah Yaşamak Var Ya – 2002
Abdülhamit Düşerken – 2002
Mihriban – 2002
Beşik Kertmesi – 2002
Karakolda Ayna Var – 2000
Delikanlı – 2000
Şehnaz Tango – 1996
Sevda Kondu – 1996
Bizimkiler – 1989
Yarın Cumartesi -1988
Gömlek – 1988
Bir Kırık Bebek – 1987
Sen de Yüreğinde Sevgiye Yer Aç – 1987
On Kadın – 1987
Sis – 1987
Adem İle Havva – 1987
Beyoğlu’nun Arka Sokakları – 1986
Hastahane – 1986
Ya Ya Ya Şa Şa Şa – 1986
Züğürt Ağa – 1985
Yılanların Öcü – 1985
Aşık Oldum – 1985
Namuslu – 1984
Postacı – 1984
Şabaniye – 1984
Seni Seviyorum – 1983
Talihli Amele – 1980
Kibar Feyzo – 1978
Sultan – 1978
Çöpçüler Kralı – 1977
Seyahatname – 1977
Balatlı Arif – 1967
Ah Güzel İstanbul – 1966
Ölüm Tarlası – 1966


Leave a Comment

Loading...