Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Donna Summer Kimdir

donnasummer

Donna Summer (Gerçek adı; La Donna Adrian Gaines) (d. 31 Aralık 1948, ABD, Boston, Massachusetts), Amerikan şarkıcı, besteci (söz yazarı) ve aktristir. 1970’lerde Disco Kraliçesi ünvanını kazandı. En ünlü parçalarından biri Hot Stuff’tır.

Diskografi
Albümler
– (1974) Lady of the Night
– (1975) Love to Love You Baby
– (1976) A Love Trilogy
– (1976) Four Seasons of Love
– (1977) I Remember Yesterday
– (1977) Once Upon a Time
– (1979) Bad Girls
– (1980) The Wanderer
– (1981) I’m a Rainbow
– (1982) Donna Summer
– (1983) She Works Hard for the Money
– (1984) Cats Without Claws
– (1987) All Systems Go
– (1989) Another Place and Time
– (1991) Mistaken Identity
– (1994) Christmas Spirit
– (2008) Crayons


Leave a Comment

Loading...