Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Doğa Rutkay Kimdir

doga-rutkay

Tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz’in kızıdır. Özel tiyatrolarda “27 numara”, “Terk”, Averaj Takımı gibi oyunlarda rol alan Doğa Rutkay, Kanaltürk adlı televizyon kanalında “Doğayla Gece Yarısı” isimli söyleşi programı sunmuştur.Kendisinden 2 yaş küçük Şahan Gökbakar ile birliktedir.

Filmografisi
998 Çiçegi Büyütmek(TV Dizisi)
2001 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)
2002 Pembe Patikler (TV Dizisi)
2004 Şeytan Sofrası (TV Dizisi)
2004 Halk Düşmanı (TV Dizisi)
2005 Şans Kapıyı Kırınca
2006 Gen(film)
2008 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)


Leave a Comment

Loading...