Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Didem Erol Kimdir

didem-erol

Didem Erol (d. 1 Ekim 1975, Sidney, Avustralya), Türk manken ve sinema oyuncusu.

Uzun yıllar Avusturalya’da yaşayıp eğitim gördükten sonra annesi ile birlikte Türkiye’ye dönmüştür. Avrupa Yakası dizisinde Viktoria rolünde oynamıştır.

Filmografi
Yaşar ne Yaşar ne Yaşamaz…. kocasını aldatan kadın
Arka Sokaklar (2006)…. Mafya liderinin sevgilisi
Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu (2006) …. Caroline
The Contract (2006/I) …. Gazeteci
Balans ve manevra (2005) …. Helen
Omuz Omuza (dizi) (2004)
Avrupa Yakası (2004) …. Victoria
The Accidental Spy (2001)…. Mafya liderinin sevgilisi
The Donor (2000)
Süper Ajan K9 (2008)…. Ayşe Kosovalı


Leave a Comment

Loading...