Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Deniz Akkaya Kimdir

deniz-akkaya

1997 yılında Best Model of the World yarışması’nda en iyi manken seçildikten sonra bu yönde çalışmalarını sürdürdü. Çeşitli dizilerde rol aldı. Geçirdiği estetik ameliyatlarla kendinden bahsettirdi.

Filmografi
Maskeli Beşler: Kıbrıs (2007)
Living & Dying (2007) Anne Noble
Vizontele Tuuba (2003) …. Deniz Kızı
Okul (film) (2003) …. Alev
Metro palas (2004) (mini) TV dizi …. Yelda
Şarkılar seni söyler (2003) TV dizi …. Ayten
Yeşil ışık (2002)


Leave a Comment

Loading...