Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Cihan Kimdir

Müzik kariyerine 1997 yilinda söz yazarak baslayan Cihan Özdemir,zamanla kendi projelerine imza atti… Bügüne kadar tam 7 underground albüm yapti… Türkçe parçalarin yani sira Ingilizce parçalara da imza atan Cihan Özdemir, Amerika’dan Nasty-Zay,Canada’dan Mista Burns gibi isimlerle birlikte çalisti… Söz Yazari,Besteci ve Müzisyen olan Cihan Özdemir ayni zamanda kendi hazirladigi albümlerde de Müzik Direktörlügü rolünü üstlendi…Çesitli Müzisyenlerin albümlerinde konuk sanatçi olarak yer aldi… Müzik camiasinin önemli isimlerinden de olumlu tepkiler alan Cihan Özdemir önümüzdeki günlerde ilk bandrollü solo albümü için stüdyoya girecek…

Cihan Özdemir Diskografisi:

1997 Home Recording & Lyrics
1999 Evilsonic Perfect Crime(Underground)
2001 X-Project Compilation(Underground Executive Producer & Main Singer)
2002 Evilsonic The CarnEvil(Underground)
2003 HerANKARAnlik (Underground Executive Producer & Main Singer)
2003-Radyo 10 Jingle(Hiphop Time with DJ ISO)
2004-Mavi Radyo Kemal’le Express Jingle
2004-2005 Dans Et (Maxi Single)
2006 Koza E.P (Underground Kelebek 24 Philospohy Vol.1)
2007 IRP LP (International Rap Project with Local Mc’s-all around the world)
2007 AH BIR BILSEM MAXI SINGLE

Cihan Özdemir Resmi Web Sitesi:
www.cihanworldwide.com

Cihan Özdemir Official Myspace Music Page:
www.myspace.com/cihanozdemir


Leave a Comment

Loading...