Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Begüm Birgören Kimdir

begum-birgoren

Türk dizi ve sinema filmi oyuncusu.

13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur.

Filmografi
Ali’nin Sekiz Günü (2008) – Zeynep
Mert ile Gert (2008) – Nazlı
Nokta (2008)
Karayılan (2007) – Elvan
Kırık Kanatlar (2006) – Ayşe
Sen Ne Dilersen (2005) – Genç Eleni
Seher Vakti (2005) – Melike
Arapsaçı (2004)
Mavi Kolye (2003) – Nil
Pilli Bebek (2003) – Olcay
Beşibiryerde (2002)


Leave a Comment

Loading...