Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Başak Sayan Kimdir

basak-sayan

Başak Sayan(d. 17 Haziran 1977, Ankara), Sinema ve dizi oyuncusu.

Marmara Üniversitesi, Ekonomi bölümü’nden mezun olan sanatçı, lise ve öncesi okul yıllarında sahne sanatlarına ilgi duymuş, tiyatro etkinlikleri içinde yer almıştır. Üniversite eğitimi sırasında özel bir tv kanalında çalışmaya başlayan Sayan, kamera arkasında ve reklam filmlerinde yer aldı. İki yıllık bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçen sanatçı, bir yandan öyküler yazarken, diğer yandan çeşitli filmlerde rol aldı.

Filmografisi
Geniş Zamanlar – 2007
O Kadın – 2007
Gizli Patron – 2006
Hacı – 2006
Yaprak Dökümü – 2006
Şifre – 2005
Naciye’yi Kim Sevmez – 2005
Bir Dilim Aşk – 2004
Gece Yürüyüşü – 2004
Gurbet Kadını – 2003
Canım Kocacığım – 2002
Hırsız – 2001
Derman Bey – 2001
Nilgün – 1999
Nilgün (2) – 1999
Fırat – 1997
Çılgın Bediş – 1996


Leave a Comment

Loading...