Bilgi Paylaştıkça Çoğalır

Aykut Oray Kimdir

aykut-oray

1960 yılında tiyatroya başlayan sanatçı, 1963 yılında profesyonel oldu. Birçok oyunda rol aldı. Sinema ve dizi filmlerde oynadı. CHP’ye üye olarak politikada yer aldı.

Filmografisi
Hayal ve Gerçek – 2007
Şarkılar Susmasın – 2006
Şanjan – 2006
Eve Giden Yol 1914 – 2006
Eksik Etek Şehmuz 2006
Davetsiz Misafir – 2005
Halk Düşmanı – 2004
Uy Başuma Gelenler – 2004
Ömerçip – 2002
Koltuk Sevdası – 2001
Şellale – 2001
Şarkıcı – 2000
Gurbetçiler – 1996
Çiçek Taksi – 1995
Zzzzt FM – 1994
Rumuz Sev Beni – 1993
Sevgili Ortak – 1993
Yazlıkçılar – 1993
Ana….Şehmuz – 1991
Bir Milyara Bir Çocuk – 1990
Bizimkiler – 1989
Bir Garip Yolcu – 1972


Leave a Comment

Loading...